De Langenberg

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:30
Adres
Enterveenweg 10, 7461PB Rijssen

De Langenberg

De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen.

De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied. De Langenberg is het hele jaar geopend en een perfecte locatie voor scholen, verenigingen en families van 15 tot 150 personen.

Over de Langenberg

Je kan hier terecht in drie gebouwen: De Boerderij (94 personen), Het Kamphuis (48 personen) en De Bosrand (32 personen). Deze gebouwen beschikken over een ruime, groot ingerichte keuken.

Voor sport en spel heb je de beschikking over een grote recreatiezaal en zijn er speeltoestellen, zoals een voetbaltafel, dartbord en sjoelbakken. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden. Voor de buitenactiviteiten zijn er twee grote sportvelden voor voetbal en/of volleybal. Wil je barbecueën dan zijn hiervoor ook de nodige faciliteiten aanwezig.

De Reggehooibergen

Afgezonderd van de andere accommodaties liggen op een ruime plek, samen met twee trekkershutten de Reggehooibergen. Deze huisjes zijn gebouwd in de vorm van een hooiberg. Op de hoeken staan vier robuuste houten palen, ook wel roeden genoemd, met daartussen wanden van dikke, donkere planken in potdekselbetimmering en bovenop een rieten dak.

De Reggehooibergen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien om weldadig te ontspannen. Op de begane grond bestaat de Reggehooiberg uit een L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met een stoomdouchecabine. Vanuit de woonkamer brengt een wenteltrap je via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers.

Openslaande tuindeuren geven vanuit de kamer toegang tot het terras, waar je ‘s ochtends je ontbijtje neemt of lekker relaxt in een grote strandstoel.

Het spreekt voor zich dat de inrichting volledig in passende, landelijke stijl is gehouden. Reggehooibergen zijn unieke, exclusieve vakantiehuisjes.