De Reggestreek

Eten & Drinken

De Reggestreek is rijk aan veel goede restaurants, met een enorme variatie. Er zijn kleine, gezellige bistro´s, sfeervolle restaurants en diverse gelegenheden om met grote groepen te gaan eten. In overleg is er veel mogelijk, want gastvrijheid staat hoog in het vaandel in de Reggestreek. De Gast is Koning.

Partycentrum Mölke in Zuna heeft een aantal partyzalen, waar gezellige feesten kunnen worden gecombineerd met diverse activiteiten en etentjes. Bij de insteekhaven van Mölke staan verrassende kokhuusjes in Laplandstijl. Deze houten huisjes waar zowel streekproeverijen als grillarrangementen mogelijk zijn, bieden plaats aan 8 tot 13 personen. Daarnaast heeft Mölke een sfeervol kinderrestaurant met een prachtige binnenspeeltuin, een paradijs voor uw kinderen!

Theehuys Grimberg ligt verscholen in het bos in Notter en is een ideale aanlegplaats voor fietsers. Via een mooie oprijlaan met eeuwen oude eiken komt u bij het gezellige houten theehuis. De stilte is er overweldigend en het is een heerlijke plaats om bij te komen van een inspannende fietstocht, onder het genot van een kopje thee met zelfgemaakte appeltaart of een heerlijke ijscoupe van IJsboerderij ’n Mors uit Wierden.