Aankomende evenementen

Zaterdagmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

Agnes van den Brandeler

Te gast bij Collectie Nagelhout

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

Expositie HKW: “Zeskamp Wierden 1974"

Aanvang
Locatie
Van Buurenstee, Wierden

De tentoonstelling heeft als thema de deelname van Wierden in 1974 aan Zeskamp en Spel zonder Grenzen, twee unieke tv-shows uit de zestiger en zeventiger jaren. De uitzendingen waaraan Wierden meedeed zijn te zien.

Korenfestival!

Aanvang
Locatie
Centrum van Holten, Holten

Zaterdagmiddag 25 mei 2019 van 13.00 uur tot 17.30 uur vindt er in het centrum van Holten een Korenfestival samen met een braderie plaats.

Expositie 'Kameleon'

Aanvang
Locatie
Rijssens Museum, Rijssen

Een speciale expositie over de Kameleonboeken, de personen in de boeken en de film. Het materiaal wordt beschikbaar gesteld door Kameleondorp Terherne.

Rijssens Leemspoor

Treinrit

Aanvang
Locatie
Museum Rijssens Leemspoor, Rijssen

In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

Lageveld Festival

Aanvang
Locatie
Recreatiepark Het Lageveld, Wierden

Elke dag is er voor jong en oud van alles te beleven. Zowel sportievelingen, avonturiers als lekkerbekken kunnen op het Festival hun hart ophalen.

Concert at Sea Harmonie Wierden

Aanvang
Locatie
Recreatiepark Het Lageveld, Wierden

Voor de zevende keer ‘Concert at Sea’ van Harmonie Wierden. Heerlijk genieten van mooie muziek met een drankje op het terras aan de waterkant.

Javier Guzman

Guzmán

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco.