Recreatiepark De Tolplas

Rust , ruimte en natuur. Tijd zat op de Tolplas!

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 14:00
Adres
Hexelseweg 80, 7645AM Hoge Hexel

Recreatiepark De Tolplas

Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

Waan je zelf in een andere wereld op het prachtige recreatiepark De Tolplas. Of je nu met familie of vrienden, jouw gezin of gezellig met z’n tweetjes bent, zij hebben voor jou de juiste accommodatie. Met De Tolplas als middelpunt zijn de luxe chalets en bungalows, voor 4 tot 6 personen, ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Voor grote groepen zijn de luxe wellness groepsaccommodaties voor 12, 14 en 18 personen perfect. Probeer ook eens de nieuwe Lodge Linde, met een sauna in je lodge is elke dag een wellnessdag!

Faciliteiten: diverse speeltuintjes, air trampoline, tennisbaan, jeu de boules-baan, tafeltennistafel, kabelbaan en restaurant.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Klik op virtuele tour

Vergaderlocaties

Poolse landdag, een heisessie, training of gewoon even vergaderen, de landelijke omgeving en gezellige inrichting, voorzien van alle gemakken en gecombineerd met goed geregelde catering en logies in de bungalows of groepsaccommodaties maken uw werkdag(en) tot een waar genoegen. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan uw bedrijf of organisatiedoelstellingen.

Telefoon 0 546 -70 68 68 of mail naar sales@restaurantdetolplas.nl

Virtuele tour