Lageveld Festival

prijs
gratis
locatie
Recreatiepark Het Lageveld, Wierden

Elke dag is er voor jong en oud van alles te beleven. Zowel sportievelingen, avonturiers als lekkerbekken kunnen op het Festival hun hart ophalen.

Het Lageveld Festival is leuk voor jong en oud. Zo kun je genieten van een hapje en drankje op het Foodplein, met een heuse BBQ Challenge. Maar ook zijn er marktkramen met allerlei soorten handel, van kleding tot sieraden, etc.

Ben je wat avontuurlijker aangelegd dan moet je zeker een keertje proberen te Suppen op een SUP van Mistral of durf jij wellicht op een heus Flyboard plaats te nemen, nog niet heftig genoeg, vaar dan eens mee op één van de boten van de Wierdense Reddingsbrigade!

Ook kun je naar het Sport & Cultuurplein, wellicht vind je hier de sport waar je al zolang naar op zoek bent geweest, je kunt natuurlijk ook even plaats nemen op een MTB en je de fijne kneepjes van het Mountainbiken laten uitleggen door de mannen van MTB club Wierden. Voor de echte bikkels is er natuurlijk ook nog een training te volgen bij Evolve, ontwikkeling op fysiek, mentaal en groepsdynamisch vlak. Functioneel trainen onder begeleiding van gespecialiseerde, gekwalificeerde en professionele trainers.

En daarna?

Lekker genieten van mooie SUV's van Munsterhuis en chillen op het strand bij de optredens van N'joy en Random five onder het genot van een lekker hapje en drankje van het foodplein

Kom ook eens kijken naar de demonstratie met jachthonden, kijk eens hoe deze Labradors met een speels gemak wild opsporen en andere oefeningen uitvoeren. Of kom kijken naar de spectaculaire roofvogelshow van een heuse valkenier..

Is dit je allemaal wat te heftig, je kunt natuurlijk ook lekker knuffelen met de dieren op de kinderboerderij of chillen in een van de leuke kinderattracties van Pokie Entertainment!