Beachvolleybaltoernooi VV Holyoke

prijs
gratis

Volleybalvereniging Holyoke organiseert op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni het 22e DataVisual Beachvolleybaltoernooi.

Op het parkeerterrein naast de RK kerk wordt 250 kuub zand gestort en er worden acht velden aangelegd. Rondom de velden is er ruimte voor een hapje en een drankje op het terras.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Ook dit jaar is er de Bedrijvenklasse (4 tegen 4). Wil je met collega’s of personeelsvereniging op een gezellige, sportieve manier het weekend inluiden? Schrijf je dan in voor de Bedrijvenklassen en strijd mee om de felbegeerde wisselbeker!

Op zaterdag is er ruimte voor 40 teams met volleyballers uit de hele regio. Er kan ingeschreven worden op: – Heren en dames divisie klasse (2 tegen 2). – Heren en dames promotie/eerste klasse (3 tegen 3). – Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4). – Jeugdklasse (4 tegen 4).