Vakantiepark Mölke

Adres
Molendijk 107, 7466PD Zuna

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. Dit 5-sterren vakantiepark zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor families in de natuurlijke omgeving van het veelzijdige Twente!

Op Vakantiepark Mölke is het mogelijk op te kamperen op royale kampeerplaatsen en er zijn diverse verhuurmogelijkheden en is het vakantiepark gelegen aan het riviertje De Regge. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een unieke Reggehooiberg met sauna! Geen zin in koken of afwas? Kies dan voor halfpension (ontbijtmand en diner) of all inclusieve volpension (ontbijt, lunch, diner en alle drankjes). Je beleeft hier een compleet ontspannen vakantie in Twente.

Bij Molke proef je een fantastisch sfeer, gezelligheid, plezier voor de kids, uitermate veel comfort en zijn kanjers in het naleven van de Slow Living Experience: als tijd het kostbaarste bezit is in Twente, dan zijn wij de rijkste regio van Nederland!

Kindvriendelijk vakantiepark

Het vakantiepark is zeer kindvriendelijk en heeft vele faciliteiten voor ontspanning. Zo is er een verwarmd zwembad, animatieteam, airtrampoline, partycentrum met bowlingbaan en een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin. Dit luxe 5-sterren vakantiepark in Twente biedt uitstekende vismogelijkheden met visstekken op het park. Daarnaast kan je een zandstrandje met een grote ligweide, een aanlegsteiger vinden op het park.

Vakantie in Twente

Op deze camping in Twente heb je vele mogelijkheden voor groepen. kan je optimaal genieten op ruime kampeerplaatsen, het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Tevens zijn de kampeervelden voorzien van een klein speeltuintje. In de vakantiehuisjes aan het water beleef je een heerlijke vakantie met het gezin. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut, een Reggehooiberg met sauna, een Glamplodge of een Regge Cottage. Het is dus mogelijk om Glamping aan de Regge te ervaren op Vakantiepark Mölke. Er is een geschikte accommodatie voor iedereen te vinden hier!

Leuke uitstapjes in Twente

Vanaf het Mölke zijn er vele activiteiten te beleven. Huur een fluisterbootje of kano en verken de wateren in Overijssel. Ga op een avontuurlijke GPS-tocht, bezoek een ijsboerderij of ga shoppen in Enschede. Een leuke activiteit met kinderen is aapjes kijken in de Apenheul of naar Avonturenpark Hellendoorn gaan.

Pop up glamping

Nieuw dit jaar: een pop-up glamping in de achtertuin van Vakantiepark Mölke. Met uitzicht over de Regge of de nieuwe haven en tenten die van alle gemakken zijn voorzien, zorgen voor een heerlijk sfeertje!

Een leeg weiland op een prachtlocatie aan de Regge, 2 enthousiaste ondernemers en zin in een festivalvibe: meet pop-up glamping en pop-up restaurant met de naam 'Bij de Buren'. Ga voor slowliving en genieten in de Twentse natuur, maar wel in alle luxe. Keukenblok, bank, goed bed en tenten die geschikt zijn variërend voor 2 tot 6 personen. Ondertussen geniet je van een goed glas wijn of een smakelijk speciaal biertje op het terras, met zicht op de Regge. Ga voor een riverdome met privé sanitair, een blije haventent of een Buurvrouw Belltentje. De keuze is reuze!