Recreatiepark De Tolplas

Rust , ruimte en natuur. Tijd zat op de Tolplas!

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 17:30
Adres
Hexelseweg 80, 7645AM Hoge Hexel

Recreatiepark De Tolplas

Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

Waan u zelf in een andere wereld op ons prachtige recreatiepark De Tolplas. Of u nu met familie of vrienden, uw gezin of gezellig met z’n tweetjes bent, wij hebben voor u de juiste accommodatie. Met De Tolplas als middelpunt zijn de luxe chalets en bungalows, voor 4 tot 6 personen, ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Voor grote groepen zijn onze luxe wellness groepsaccommodaties voor 12, 14 en 18 personen perfect.

De mooie Twentse en Sallandse omgeving herbergt een verrassende ongerepte natuur maar ook leuke steden als Almelo en Enschede. Verken de omgeving te voet, met de fiets of te paard en vergeet uw hengel niet mee te nemen, want in de vijver heeft u altijd beet.

Faciliteiten: diverse speeltuintjes, air trampoline, tennisbaan, jeu de boules-baan, tafeltennistafel, kabelbaan en restaurant.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Klik op virtuele tour

Vergaderlocaties

Poolse landdag, een heisessie, training of gewoon even vergaderen, de landelijke omgeving en gezellige inrichting, voorzien van alle gemakken en gecombineerd met goed geregelde catering en logies in de bungalows of groepsaccommodaties maken uw werkdag(en) tot een waar genoegen. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan uw bedrijf of organisatiedoelstellingen.

Telefoon 0 546 -70 68 68 of mail naar sales@restaurantdetolplas.nl

Virtuele tour