Waypoint

Navigatie & Communicatie

Vandaag geopend van
Vandaag 09:30 - 17:30
Adres
Rijssensestraat 170, 7642 NN Notter

Waypoint

WayPoint verkoopt producten voor het motorrijden, sporten, voor recreatief gebruik en voor op de weg.

Naast de brug over de Regge bij Rijssen staat het pand van WayPoint Notter. WayPoint is een firma die navigatiesystemen voor wandelen, fietsen, auto´s, motoren en dergelijke verkoopt. WayPoint verkoopt niet alleen de bekende TomTom's voor in de auto maar heeft zich gespecialiseerd in de recreatieve toepassing van de GPS. Vooral wandelaars, fietsers en motorijders hebben interesse in de produkten van WayPoint.

Vanwege de specifieke toepassing voor het recreatieve gebruik heeft WayPoint zich volledig toegelegd op de verkoop van GPS toestellen van het merk Garmin. Garmin GPS toestellen zijn draagbaar en dus overal inzetbaar.

Zo hoeft U nooit meer te zoeken waar Notter ligt, of Zuna. De GPS zal het U keurig vertellen. Diverse wandel- en fietsroutes routes door de Reggestreek zijn beschikbaar of eenvoudig zelf te creëren. Ook voor een kanotochtje over de Regge geeft een GPS bijzonder nuttige informatie.

Een GPS geeft het wandelen en fietsen als hobby een nieuwe dimensie waardoor er nog meer tijd en plezier aan beleefd wordt. Om dit plezier nog verder te vergroten heeft WayPoint ook een hele lijn in outdoor equipement als kleding, tenten en ander toebehoren voor de buitenmens in haar winkel opgenomen. Zo zult u in Notter het volledige assortiment van het Deense merk www.wolfcamper.nl vinden maar ook alle produkten van Led Lenser (hoogwaardige zaklampen met een verbluffende lichtopbrengst).

Wanneer u eens wilt proberen of een GPS ook uw hobby kan verrijken dan kunnen de GPS toestellen ook bij WayPoint gehuurd worden. Om u wegwijs met de werking te maken worden er regelmatig cursussen gegeven. Informatie is te vinden op de website: www.gps.nl

De Reggestreek is een gebied wat bij uitstek geschikt is voor fraaie wandelingen. De wandelroutes die tevens geschikt zijn om in een gps te laden zijn te vinden bij: Wandelroutes

Zelf wandelroutes in de Reggestreek plannen kan natuurlijk ook. Ga dan naar de GPS-Routes