Bourgondisch Blokje Om Enter

prijs
€ 14,50 - € 27,50
locatie
Landal Landgoed De Elsgraven, Enter

Op zondag 25 juli is de derde wandeling van 'Het Bourgondisch Blokje Om' uitgezet om Enter. Via de oevers van de midden en boven Regge en de Elsgraven, voert de route van zo'n 8 kilometer je door een uniek stukje Twents landschap.

Starten kan bij Landal Landgoed de Elsgraven. Het blokje om is een ware belevenis voor alle zintuigen! De koks hebben allemaal leuke gerechten samengesteld. Misschien sta je straks zelf wel in de boeren buitenlucht de laatste hand te leggen aan een gerechtje! Ook aan de kleinsten is gedacht: er zijn leuke opdrachten voor onderweg. Met recht het lekkerste uitje voor de hele familie!

Kosten

  • Volwassenen: € 27,50
  • Kinderen t/m 12 jaar: € 14,50
  • Parkeren: GRATIS

De wandelingen mogen in goed overleg met de overheid georganiseerd worden. Hiervoor dient u bij opgave te kiezen voor een starttijd (tussen 10.30 en 14.00 uur). Tevens hebben ze een Corona protocol opgesteld. De organisatie wilt u vriendelijk verzoeken deze goed door te lezen en de instructies hierin op te volgen.

Ze hebben ook nog een leuke actie in samenwerking met Schöpperts Bootverhuur. Mocht je voor of na de wandeling nog bootje willen varen, kost een uurtje varen voor 6 personen €20,00 en voor 2 uur maar €35,00!