Leden Reggestreek

Bekijk hieronder alle bedrijven die zijn aangesloten bij Stichting Ontdek de Reggestreek.

 1. B&B Heide Hoeve

  B&B Heide Hoeve

  Adres
  Heerdinksschotweg 8, 7641RN Wierden

  Zoals de naam al doet vermoeden ligt de Heide Hoeve aan een heidelandschap. Dit Wierdense Veld is een afgegraven veengebied van ongeveer 400 hectare.

 2. Bungalowpark Hoge Hexel

  Bungalowpark Hoge Hexel

  Adres
  Bruinehoopsweg 6, 7645BJ Hoge Hexel

  Ze willen bijna zeggen: welkom thuis! Want bij Bungalowpark Hoge Hexel willen ze heel graag dat jouw vakantie ook écht voelt als een tweede huis.

 3. Grimberghoeve

  Grimberghoeve

  Adres
  Klokkendijk 14, 7467PD Notter

  Aan het riviertje de Regge in de buurtschap Notter vind je recreatie boerderij de Grimberghoeve met tal van activiteiten en een fijne camping ernaast.

 4. Het Exoo

  Het Exoo

  Adres
  Wierdenseweg 28, 7468RZ Enter

  Reggehooiberg op biologische boerderij. In de kromming van Regge tussen Enter en Wierden, op de plek waar nu Het Exoo staat, stond in 1475 al een boerderij.

 5. Klompen- en Zompenmuseum Enter

  Klompen- en Zompenmuseum Enter

  Adres
  Hogebrink 4, 7468CB Enter

  Een van de weinig overgebleven ambachten in Nederland is het maken van klompen. In het Klompen museum kan je zien hoe klompen met de hand en met oude machines gemaakt worden (in laag seizoen op video presentatie). Ook kan je op afspraak een rondleiding met gids en demonstratie krijgen.

 6. Landal Landgoed De Elsgraven

  Landal Landgoed De Elsgraven

  Adres
  Eversdijk 6a, 7468 PV Enter

  Een groot bungalowpark met zo'n 145 bungalows, nabij het klompendorp Enter. Op het bungalowpark zelf kan je overdekt zwemmen, squashen, midgetgolfen en suppen. Op het terras van Restaurant de Elsgraven geniet je van een lekkere lunch of een goed diner!

 7. Recreatiepark De Tolplas

  Recreatiepark De Tolplas

  Adres
  Hexelseweg 80, 7645AM Hoge Hexel

  Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

 8. Vakantiepark Mölke

  Vakantiepark Mölke

  Adres
  Molendijk 107, 7466PD Zuna

  Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. Dit 5-sterren vakantiepark zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor families in de natuurlijke omgeving van het veelzijdige Twente!

 9. De Langenberg

  De Langenberg

  Adres
  Enterveenweg 10, 7461PB Rijssen

  De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen.

 10. Internationaal Brandweermuseum

  Internationaal Brandweermuseum

  Adres
  Kasteellaan 1B, 7461PV Rijssen

  Het Internationaal Brandweermuseum Rijssen is opgericht in 1996. In het museum vind je artikelen die in de afgelopen jaren door Brandweerkorpsen over heel de wereld zijn gebruikt.

 11. Mölke activiteiten

  Mölke activiteiten

  Adres
  Molendijk 107, 7466PD Zuna

  Mölke biedt vele indoor- en outdooractiviteiten aan, zodat iedereen zich kan vermaken. Huur een fluisterbootje of ga kanovaren op de Regge, maak een rondvaart met de EMS Reggestroom of kom bowlen op de LED's Go Showbowling banen!

 12. Pelmolen Ter Horst

  Pelmolen Ter Horst

  Adres
  Pelmolenpad 9a, 7461PT Rijssen

  Aan de rand van Rijssen bij de Regge ligt een achtkante stellingmolen op schuur: de Pelmolen Ter Horst. De molen vormt met zowel zijn sierlijke als stoere uitstraling sinds 1752 een markant punt in het landschap van Rijssen.