Tolplas Horeca

Vandaag geopend van
Vandaag 14:00 - 20:00
Adres
Hexelseweg 84, 7645AM Hoge Hexel

Tolplas Horeca

Geniet van de ouderwetse Twentse gastvrijheid terwijl u smult van een heerlijk bistro buffet. Op de prachtige, aan het water gelegen, grote terrassen kunt u op en top ontspannen met een hapje en een drankje. Bij mooi weer zijn de terrassen ook perfect voor een bruisend buitenfeest.

Bij bistro en zalencomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid, hierdoor parkeert u altijd in de buurt.

Voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak i.v.m een bruiloft, personeels– of familiefeest kunt het contact formulier invullen of telefonisch een afspraak maken

Het Bistro buffet is op vrijdag, zaterdag en zondag en op maandag en donderdag kan er a la carte worden gegeten. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan te reserveren. Dit kan heel eenvoudig door HIER te klikken en het formulier in te vullen.

Wilt u reserveren op de dag zelf dan verzoeken wij u te bellen. Tel 0546 760076

Tolplas Bistro

Hieronder vindt u het wekelijks arrangement; op vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur en zondags vanaf 16:00 uur. Ook kunt u arrangementen op maat reserveren. Neem hiervoor vooraf contact op. _All-in bistro buffet voor €25,- p.p._ Kinderen 0 -2 jaar gratis Kinderen 2 -4 jaar € 5,00 Kinderen 5 -12 jaar € 12,50 2,5 uur onbeperkt genieten van overheerlijke bistro gerechten Incl. bier, wijn en frisdrank. Andere dranken zoals speciaalbieren, binnen- en buitenlands gedestilleerd tegen meerprijs.

Tolplas Partycentrum

Bruiloften Aangezien een bruiloft zeer persoonlijk is kunt u geheel vrijblijvende een afspraak maken om de mogelijkheden bespreken. Ook is het mogelijk om bij Tolplas Horeca uw huwelijk te laten voltrekken.

Wilt u eens ergens anders vergaderen of afspreken voor een zakelijke bijeenkomst? Bistro 'Aan de Tolplas' beschikt over prachtige kleine en grote zalen voor verhuur. Er is ook de mogelijkheid om alle zalen aan elkaar te verbinden zodat er één grote zaal ontstaat met maar liefst plek voor 800 personen.