Galerie Groot 'n Jans

Glaskunst, keramiek, olieverf en houtdraaikunst

Vandaag geopend van
Vandaag 15:00 - 21:00
Adres
Appelhofdwarsstraat 2, 7641 BX Wierden

Galerie Groot 'n Jans

Galerie Groot 'n Jans werkt nauw samen met de Historische Kring Wederden. Iedere woensdag- en donderdagmiddag tussen 13:30-16:00 uur kunt u Ingrid Groeneveld aan het werk zien.

Deze synergie heeft al voor een aantal verrassende exposities gezorgd, waarbij topstukken uit de collectie van Wederden een aanvulling vormden bij de expositie van Groot'n Jans. Hierdoor trekken de vernissages van nieuwe tentoonstellingen regelmatig 200 bezoekers. De schilderijen en aquarellen van Ingrid Groeneveld worden ingelijst door Art-Quake in Assen. Deze topinlijsters staan garant voor een perfecte harmonie tussen lijst en onderwerp, een zuurvrij passe-partout en een gladde opspanning. Toch zijn de prijzen alleszins acceptabel: vanaf €80,00 kunt u al een originele aquarel van Ingrid aan de muur hebben. Want daar streeft Groot'n Jans ook naar: kwaliteitskunst voor een betaalbare prijs. Door de steeds wisselende exposities komt ook steeds een aantal wisselende exposanten aan bod. De kunstvormen variëren van glaskunst tot keramiek en van olieverf tot houtdraaikunst.

Er worden in kunstgalerie ook diverse workshops gegeven. Je kunt bijvoorbeeld lessen krijgen in het schilderen in aquarel of een cursus edelsmeden volgen.