'n Langnjan

Paardensportcentrum

Adres
Biesterij 3, 7461 PG Rijssen

'n Langnjan

Paardensportcentrum 'N Langnjan ligt prachtig aan de rand van het Hollands Schwarzwalder bos. Een veelzijdig, modern manegebedrijf met vier FNRS Sterren en in het bezit van het veiligheidscertificaat; de kwaliteit die u als paardenliefhebber wenst.

Paardensportcentrum 'n Langnjan is begin 1999 gestart met haar activiteiten op de huidige locatie aan de Biesterij 3 te Rijssen. Daar de toen reeds bestaande gebouwen op deze locatie niet meer voldeden aan de eisen destijds is in de zomer van dat jaar begonnen met de bouw van een complete nieuwe manege.

Inmiddels is deze nieuwbouw grotendeels gerealiseerd en maken onze klanten gebruik van de modernste faciliteiten, zoals: een ruime binnen- en buitenbak, een stapmolen en ruime stallen. Onze pensionklanten beschikken in deze stallen over een eigen box, een zadelkamer en een eigen kast.

Paardensportcentrum 'n Langnjan ligt in een zeer bosrijk gebied waarin prachtige bosritten gemaakt kunnen worden. Langs onze manege lopen maar liefst 3 ruiterpaden.

In onze gezellige kantine kunnen diverse feesten georganiseerd worden; welke wij desgewenst omlijsten met spelletjes te paard. Ook het maken van een huifkartocht door de bossen met aansluitend een stamppottenbuffet, een kinderpartijtjes etc. behoren tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd … kom gerust een kijkje nemen op ons gezellig en sportief paardensportcentrum.